Top latest Five Най добрите витамини за бременни Urban news

Wiki Article

Тялото на мама ще даде на трохите всичко, от което се нуждае бебето, така че след раждането и кърменето, жената рискува да види течна коса, разделяне на ноктите, бледа кожа с фини бръчки.

Процентът им обаче варира значително и тези, които планират бременност, може да се наложи да намерят още по-добри витамини.

Моля, въведете Вашия е-мейл адрес за получаване на временна парола за достъп до сайта.

Както и през останалото време, само балансираното хранене ще Ви държи в оптимална форма и здраве.

Защо плодовете и зеленчуците са толкова важни? Отговорът е хем прост, хем не чак толкова.

Най-високата концентрация на аскорбинова киселина е във Фемибион. Благодарение на това работата на имунната система се подобрява, което намалява вероятността да бъдете засегнати от опасни вируси при жена в интересна get more info позиция.

По време на бременността майчиният организъм често има нужда от по-високи количества фолиева киселина, желязо и цинк. През този период може да се наблюдава дефицит на тези вещества this website в организма.

Забранено е използването на материали без нашето предварително писмено съгласие.

Интервюто е част от поредицата "Храненето част от лечението", която се провежда съвместно с фондация "В помощ на здравето"

Други витамини от група В Използва се за метаболитни реакции, образуване на нервна тъкан, образуване на невротрансмитери, синтез на хемоглобин и много други процеси.

Според проучванията, липсата на фолиева киселина, витамин Е, желязо, йод и витамини В значително увеличава риска от усложнения по време на бременност и малформации и заболявания при новородени.

Ето защо е толкова важно да знаете какви витамини да пиете по време на бременност и как правилно да ги комбинирате помежду си.

Също толкова важно е съотношението цена / find here качество на хранителните добавки.

bg Онлайн решаване на спорове Лоялна програма Карта на сайта Свържете се с нас

Report this wiki page